|

Avaris Hotel Καρπενήσι


Το ξενοδοχείο οφείλει το όνομά του στον Άβαρη, μυθικό πρόσωπο που γνώρισε μεγάλη φήμη κατά τον 6ο π.Χ. αιώνα. Ο Άβαρις ήταν από τους μεγαλύτερους μάντεις και θαυματουργούς, πρόδρομος του Πυθαγόρα. Προέβλεψε σοβαρά φαινόμενα, όπως σεισμούς και θεομηνίες, ενώ η παράδοση τον θέλει να πετά στον ουρανό, καθισμένος πάνω στο βέλος του θεού Απόλλωνα.


 Μια ξεχωριστή θέση στην προτίμηση των ταξιδιωτών θα κατακτήσει το ξενοδοχειακό συγκρότημα ΑVARIS , που ξεκίνησε πρόσφατα την λειτουργία του στο Καρπενήσι.


Χτισμένο σε ειδυλλιακό τοπίο, λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της πόλης του Καρπενησίου και σε 1200 μ. υψόμετρο, είναι κατά γενική ομολογία αυτό που έλειπε από την Ευρυτανία.

Το ξενοδοχείο ΑVARIS αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν αξέχαστες διακοπές σε ορεινό περιβάλλον που συνδυάζει πολυτέλεια, λειτουργικότητα και αμέτρητες δυνατότητες διασκέδασης.

Posted by Unknown on 11:40 π.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

Recently Added

Δημοφιλή