|

Poseidon Beach Κανάλι Πρέβεζας


Το Poseidon Beach Hotel βρίσκεται στη μαγευτική θέση Κανάλι-Καστροσυκιά Πρέβεζας, 18 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης της Πρέβεζας, 30χλμ. από τη πόλη της Λευκάδας και 10μ. από την πεντακάθαρη θάλασσα του Ιονίου, με παραλία κατάλληλη για μπάνιο. Το ξενοδοχείο αποτελείται από 3 ορόφους, βρίσκεται μέσα στο πράσινο με στολισμένους κήπους, πολλά λουλούδια και δέντρα. Τα περιτριγυρίζει το πράσινο της φύσης και το γαλάζιο της καθαρής θάλασσας.

Εκείνο που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η προνομιούχα θέση του μόλις 10 μέτρα από την θάλασσα, η καθαριότηταη πολυτέλεια και η ψυχαγωγία με θέα το Ιόνιο πέλαγος, με τις καθαρές αμμουδιές του και το πολύ πράσινο. Το ξενοδοχείο μας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη χιλιάδων ευχαριστημένων τουριστών.

Το ξενοδοχείο έχει ανακαινιστεί πλήρως την Άνοιξη του 2010 και σας περιμένει με ανθρώπους πρόθυμους να σας εξυπηρετήσουν σε ένα φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον.

Posted by Unknown on 11:22 π.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

Recently Added

Δημοφιλή