|

Polos Hotel Πάρος




Το Hotel Polos αποτελεί μια χαλαρωτική βάση με όμορφο κήπο και πισίνα, λίγα βήματα μακριά από την παραλία Λιβάδια, με εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις που σας επιτρέπουν να εξερευνήσετε την Πάρο και τα γύρω νησιά. Το λιμάνι της Παροικιάς απέχει 500 μέτρα.

Στο Hotel Polos μπορείτε να απολαύστε καθαρά και άνετα καταλύματα και φιλική εξυπηρέτηση από το προσωπικό του. Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορείτε να χαλαρώσετε στον κήπο γύρω από την εξωτερική πισίνα και απολαύστε τον ήλιο ή να επισκεφθείτε την παραλία, μόλις 50μ. μακριά.

Μπορείτε να εξερευνήστε το όμορφο περιβάλλον γύρω από το Polos Hotel, χρησιμοποιώντας τα τακτικά λεωφορεία ή τις εκδρομές με βάρκα που προσφέρονται κοντά στο ξενοδοχείο. Μετά από μια μέρα εξερεύνησης, επιστρέψτε στο φιλικό περιβάλλον του Hotel Polos και απολαύστε τον καφέ σας στο άνετο λόμπι.

Παροχές


Μπαρ, 24ωρη ρεσεψιόν, Κήπος, Αίθριο, Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Ανελκυστήρας, Χρηματοκιβώτιο, Θέρμανση, Χώρος αποθήκευσης αποσκευών, Κλιματισμός.

Υπηρεσία δωματίου, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Φαξ/Φωτοτυπικό, internet  &  Ενσύρματο internet διατίθεται και δε χρεώνεται .

Δημόσιος χώρος στάθμευσης δωρεάν, στην περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο, δεν απαιτείται κράτηση.

Το Hotel Polos προσφέρει δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι της Παροικίας. Οι επισκέπτες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το ξενοδοχείο τουλάχιστον 2 ημέρες πριν από την άφιξη.

Ιστοσελίδα : http://www.poloshotel.gr

Posted by Unknown on 10:03 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

Recently Added

Δημοφιλή