|

Grand Vytina Βυτίνα Αρκαδίας



Στη μαγευτική Βυτίνα, η πολυτέλεια συναντά τις αξίες της φιλοξενίας σε ένα ξενοδοχείο που συνδυάζει την ασύγκριτη αισθητική, την οικογενειακή ατμόσφαιρα και τις σύγχρονες ανέσεις.


Αισθητική, αρτιότητα, σύγχρονη πολυτέλεια και αέρινη ατμόσφαιρα είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και αναβαθμίζουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες.Τα 16 δωμάτια & οι 4 σουίτες σε παλ και γαιώδη χρώματα με το ξύλο και την τοπική πέτρα να κυριαρχούν, αναδύουν ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ηρεμίας ενώ οι παροχές και οι σύγχρονες ανέσεις αντανακλούν την ποιότητα των υπηρεσιών.

Το καθιστικό του ξενοδοχείου με το μεγάλο τζάκι, το cafe και τους άνετους καναπέδες προσφέρεται για συζητήσεις, χαλάρωση και είναι βέβαια αφετηρία & τερματισμός για μικρές αποδράσεις στη μαγεία της Ορεινής Αρκαδίας.

Η Βυτίνα είναι ένας πανέμορφος τόπος διακοπών χειμώνα & καλοκαίρι που σαγηνεύει τους περαστικούς και τους επισκέπτες με εικόνες και χρώματα μοναδικά και τους ανταμοίβει με γνήσια Αρκαδική φιλοξενία και μνήμες ανεξίτηλες στο χρόνο.

Posted by Unknown on 1:34 μ.μ.. Filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

Recently Added

Δημοφιλή