|

Κατώγι Αβέρωφ Μέτσοβο



Το ξενοδοχείο Κατώγι Αβέρωφ βρίσκεται στο Μέτσοβο ανάμεσα στις βορειοδυτικές βουνοπλαγιές της Πίνδου και απέχει μόλις 55 χλμ. από τα Ιωάννινα. Αποτελείο ιδανικό ορμητήριο για την καλύτερη γνωριμία σας με την περιοχή και τις φυσικές ομορφιές της και μοναδικό προορισμό για να συνδυάσετε τη διαμονή σας με την απόλαυση του κρασιού.

Ο εξωτερικός σχεδιασμός του κτηρίου είναι απολύτως συμβατός με την αρχιτεκτονική της περιοχής, ενώ οι εσωτερικοί χώροι διαμορφώθηκαν κατάλληλα ώστε να εκφράζουν ένα πιο λιτό και απέριττο διακοσμητικό ύφος. Τα παραδοσιακά αντικείμενα και τα έργα τέχνης σημαντικών ελλήνωνκαλλιτεχνών, προσδίδουν στο χώρο την αίσθηση της θαλπωρής αλλά και της μοναδικότητας. Το ξενοδοχείο βρίσκεται δίπλα στο οινοποιείο "Κατώγι Αβέρωφ" και εκτείνεται σε μία όμορφη αυλή, κατάφυτη με δέντρα, λουλούδια και βότανα που ευδοκιμούν στην περιοχή.

Εμπνευσμένο από το κρασί το ξενοδοχείο Κατώγι Αβέρωφ διαθέτει 15 δωμάτια, που διακρίνονται σε λευκά και κόκκινα, όπως και τα κρασιά.

Κάθε δωμάτιο έχει πάρει το όνομά του από τα αντίστοιχα ονόματα των κρασιών και των αμπελώνων της εταιρείας Κατώγι Αβέρωφ.

Κατεβαίνοντας τις σκάλες προς τα κελάρια του οινοποιείου, τα αρώματα του κρασιού σε περιβάλλουν, οι αισθήσεις διεγείρονται.

Η επισκέψιμη διαδρομή ξεκινά και το βλέμα συναντά εικόνες από την παραγωγή του κρασιού και την ιστορία του Κατώγι Αβέρωφ...


Posted by Unknown on 5:08 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

Recently Added

Δημοφιλή