|

Αγρόκτημα Αρμονία Καρπενήσι





Οι ξύλινες αγροτουριστικές ενοικιαζόμενες κατοικίες του αγροκτήματος Αρμονία, βρίσκονται στο μέσον, της μοναδικής κοιλάδας της περιοχής, νότια του Τυμφρηστού, σε υψόμετρο 800μ. Τα πολύχρονα πανύψηλα πλατάνια και δέντρα, χαρίζουν ευωδιαστή δροσιά μέρα και νύχτα. Νότια και ανατολικά του αγροκτήματος κυλά αρμονικά ο ποταμός Καρπενησιώτης. 

Το ανάγλυφο της περιοχής με τις ελατοσκέπαστες αγκαλιές και τα αγέρωχα χωριά προσφέρουν στον επισκέπτη μαγευτική θέα.

Το αγρόκτημα Αρμονία βρίσκεται στο 7ο χλμ του τουριστικού άξονα Καρπενησίου – Προυσσού. Η ευρύτερη περιοχή είναι προσβάσιμη οποιαδήποτε εποχή του χρόνου οδικώς. 

Ενδεικτικά αναφέρονται: από Αθήνα μέσω Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας 295χλμ, από Θεσσαλονίκη μέσω Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης Λαμίας 369χλμ, από Αγρίνιο μέσω γέφυρας Επισκοπής 112χλμ. Απέχουμε 19χλμ από το χιονοδρομικό κέντρο Βελουχίου, 7χλμ από την κεντρική πλατεία του Καρπενησίου και 5χλμ από το Μικρό και Μεγάλο χωριό. 

Τονίζεται ότι όλα τα ΙΧ που ταξιδεύουν στην περιοχή κατά τη χειμερινή περίοδο πρέπει να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Όλο το συγκρότημα είναι δικτυωμένο με ασύρματο Wi Fi, για δωρεάν δικτύωση στο Internet.

Posted by Unknown on 5:17 μ.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

Recently Added

Δημοφιλή