|

Cezaria Hotel Ιωάννινα



Ο πολυχώρος Cezaria βρίσκεται στην περιοχή της Νεοκαισάρειας, στο 8ο χλμ. Ιωαννίνων-Αθηνών, 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πρωτεύουσας της Ηπείρου. Πρόκειται για ένα μοναδικό χώρο που διακρίνεται για την κομψότητά του, την απέριττη διακόσμηση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και τα χρώματά του. Το επιβλητικό κτίριο σε μαγεύει από την πρώτη στιγμή με τη σχεδίαση που έχει.

Το Cezaria αποτελείται από δύο πολυτελείς αίθουσες που έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν κάθε μορφής εκδήλωση (Grand Cezaria & Flavia) καθώς και από ένα από τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία στην Ήπειρο τεσσάρων (4) αστέρων και δυναμικότητας 14 δωματίων (ή 28 κλινών).

Παράλληλα, διαθέτει εστιατόριο το οποίο μπορεί να εξυπηρετήσει έως 3000 άτομα ενώ ο εξωτερικός χώρος (όπου υπάρχει πισίνα)υπερκαλύπτει τις ανάγκες 2000 και πλέον καλεσμένων.

Στο Cezaria κυριαρχεί η μοντέρνα διακόσμηση και αισθητική που αρμόζει στην κατηγορία των τεσσάρων (4) αστέρων που ανήκει. Σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να ικανοποιεί πλήρως τις αισθητικές απαιτήσεις του εκλεπτυσμένου και τελειομανή επισκέπτη του 21ου αιώνα, απαντώντας με τόλμη και φαντασία στις σύγχρονες προκλήσεις και εμπλουτίζοντας συνεχώς τις πολυτελείς υπηρεσίες που προσφέρει.

Στους επισκέπτες, το ξενοδοχείο προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας, και όχι μια απλή διανυκτέρευση, κάτι που πηγάζει από τη μοναδικότητα που εμπνέουν όλοι ανεξαιρέτως οι χώροι του. Τέλος, οι πλέον απαιτητικοί μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους απολαμβάνοντας μοναδικά πρωινά γεύματα σε μία εξαίσια διακοσμημένη αίθουσα πρωινού.

Cezaria : Η αίγλη και η πολυτέλεια έχουν πλέον όνομα!

Posted by Unknown on 5:13 μ.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

Recently Added

Δημοφιλή