|

Αέτωμα Villas Τρίκαλα Κορινθίας




Στην καρδιά της Μεσαίας Συνοικίας των Τρικάλων και συγκεκριμένα 70 μέτρα από την κεντρική πλατεία, με τα πλατάνια, τα τρεχούμενα νερά, την γραφική αγορά, δίπλα στο εκκλησάκι του Αγ. Τρύφωνα, δημιουργήσαμε ένα πέτρινο παραδοσιακό οικισμό.

Ενα συγκρότημα ξενώνων και κατοικιών που καθηλώνουν από την πρώτη στιγμή τον επισκέπτη, αφενός μεν με την υψηλή αισθητική τους, έργο του αρχιτέκτονα Αρη Παπαναστασόπουλου όσο και με την ποιότητα και στιβαρότητα της κατασκευής τους, έργο του Πολιτικού Μηχανικού Κιμ. Παπαναστασόπουλου και αφετέρου με τις άψογες σύγχρονες, λειτουργικές παροχές και υπηρεσίες που προσφέρονται.

Στο έργο των δύο Μηχανικών η φύση έδωσε στον οικισμό την τελική του μορφή και υπόσταση. Υπαγόρευσε την επιλογή της θέσης του και την χωροταξική του οργάνωση.

Κάθε σπίτι με τις ιδιαιτερότητές του και όλα με κοινό σημείο αναφοράς τη γή πάνω στην οποία θεμελιώθηκαν, προσαρμοσμένα στο ανάφλυφο της περιοχής, κτισμένα αμφιθεατρικά, με απεριόριστη θέα όλα στα χωριά της Ζήρειας, τον Κορινθιακό, ακόμα και πέρα απ' αυτόν, στη Ρούμελη.

Σπίτια παρατηρητήρια, που κρέμονται ριζωμένα στην καταπράσινη πλαγιά.
Σπίτια που συνδυάζουν εξοχική κατοικία με την ασφαλή επένδυση και τις άριστες προοπτικές.

Ο οικισμός αποτελείται από 8 εξοχικές βίλες σε στυλ μαιζονέτας ~ 90 m², όλες με αποκλειστική χρήση κήπου, μεγάλες στεγασμένες βεράντες, κλειστή θέση στάθμευσης και χώρο αποθήκης, δύο SUPERIOR SUITES ~ 50 m² η κάθε μια, ένα κεντρικό κτίριο ~ 200 m² με επτά δίκλινα δωμάτια σε μορφή LUXURY BOUTIQUE HOTEL και το επιστέγασμα όλων, επάνω στο βράχο που είναι στην άκρη του οικισμού το μοναδικό CHALET Caffee για πλούσιο πρωινό, εξεζητημένα coctails και παραδοσιακές λιχουδιές.

Ετσι υπάρχει μια μεγάλη γκάμα επιλογών για ζευγάρια, παρέες, οικογένειες. 
Στο κυρίως κτίριο, από πέτρα και ξύλο, όλα τα δωμάτια διαθέτουν κεντρική θέρμανση, πυρασφάλεια, τζάκι, τηλέφωνο, δορυφορική TV, ντουζιέρες κλειστού τύπου με υδρομασσάζ, ψυγείο, στεγνωτήρα μαλλιών, καθώς και προιόντα καθαρισμού και υγιεινής, βιολογικά.

Στα άνετα σαλόνια με τους μεγάλους καναπέδες, το τζάκι, το χώρο για internet, τα κομψά έπιπλα, τα εντυπωσιακά φωτιστικά και τα χαλιά, έργα τέχνης, θα απολαύσετε μια ατμόσφαιρα διακριτικής, κομψότητας και χαλάρωσης.

Για να μην χαλάσει τίποτα το πρόγραμμά σας , έχουμε προβλέψει γεννήτρια για συνεχή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στο κεντρικό συγκρότημα , το καφέ και τους κοινόχρηστους και περειβάλλοντες χώρους.

Από τις 8 εξοχικές κατοικίες κάποιες έχουν ήδη πουληθεί ως ανεξάρτητες ιδιοκτησίες και πρόκειται να πουληθούν και άλλες στο χρόνο.

Σκοπός του οικισμού είναι να είναι πάντα ζωντανός και ασφαλής, σε όλη την διάρκεια του χρόνου - αυτό εξασφαλίζει το κεντρικό συγκρότημα και το caffee - κάθως και να είναι διαχρονικά άριστα συντηρημένος, οικολογικά ευαίσθητος και προστατευμένος από κάθε μορφή ρύπανσης.

Αυτό το απαιτεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς των πουλημένων κατοικιών και το προστατεύει ως κόρη οφθαλμού και ο χρήστης κάθε άλλης ιδιοκτησίας.

Σε σας λοιπόν απομένει, αφού σκεφθείτε καλά - υπάρχουν πάρα πολλές προτάσεις στην περιοχή των Τρικάλων - να επιλέξετε τον τρόπο που θέλετε για να επενδύσετε ή να φιλοξενηθείτε στον οικισμό μας ΑΕΤΩΜΑ VILLAS.

Posted by Unknown on 5:01 μ.μ.. Filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

Recently Added

Δημοφιλή