|

Elite City Resort Καλαμάτα



Το Elite City Resort είναι ένα πρόσφατα ανακαινισμένο πολυτελές ξενοδοχείο που συνδυάζει την εργασία με τη χαλάρωση στην περιοχή της Καλαμάτας. Σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από τη μοναδική ομορφιά και γοητεία της θάλασσας, την πολύχρονη παράδοση στη φιλοξενίας και την προσεγμένη ποιότητα, συνδυασμένα με τα σημερινά υψηλά πρότυπα και την αισθητική, έχουν οδηγήσει τις προσπάθειές μας στην ύψιστη ικανοποίηση των επισκεπτών.

Το Resort

Το Elite City Resort είναι χτισμένο στους πρόποδες του μαγευτικού Ταΰγετου με θέα το βαθύ μπλε του Μεσσηνιακού κόλπου, ένα μοναδικό μέρος όπου φύση και άνθρωπος συνυπάρχουν με αρμονία, σε μικρή απόσταση από το κέντρο της όμορφης πόλης της Καλαμάτας.
Η πρόσφατη πλήρης ανακαίνιση του Elite City Resort εναρμονίζει άνεση και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, συνδυάζοντας μια κοσμοπολίτικη και πολυτελή ατμόσφαιρα, με τη μαγευτική απλότητα της θάλασσας, προσφέροντας ένα ειδυλλιακό φιλόξενο περιβάλλον όλο το χρόνο που θα ικανοποιήσει κάθε επιθυμία σας, υπερβαίνοντας τις προσδοκίες σας με κάθε τρόπο.

Posted by Unknown on 4:15 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

Recently Added

Δημοφιλή