|

Negroponte Resort Eretria




Το Negroponte Resort Eretria βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα, σε μια έκταση 11.000μ². Απέχει 3χλμ. από την ιστορική πόλη της Ερέτριας. 


Το Negroponte πήρε το όνομά του από το ενετικό όνομα της πόλης της Χαλκίδας. Εμπνευσμένο από τη ρομαντική περίοδο, το Negroponte αποτελεί ένα άνετο και μοντέρνο ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον του. 

Για επιχειρηματικές εκδηλώσεις και ειδικές περιστάσεις, το θέρετρο προσφέρει ιδιωτικούς υπαίθριους χώρους δίπλα στην πισίνα, με θέα στη θάλασσα. Για εκδηλώσεις σε εσωτερικό χώρο προσφέρονται 4 πολυλειτουργικές αίθουσες, οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν από 55 έως 320 άτομα. 


Το Negroponte Resort διαθέτει επίσης γήπεδα μπάσκετ και τένις, καθώς και μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου, τα οποία είναι όλα φωταγωγημένα. Επίσης υπάρχει πισίνα σχεδιασμένη για παιδιά και παιδική χαρά. Εάν επιθυμείτε να χαλαρώσετε, επισκεφθείτε την αίθουσα με την τηλεόραση.


Τρόφιμα - Ποτά

Το παραδοσιακό ελληνικό εστιατόριο μπορεί να φιλοξενήσει έως 500 άτομα και διαθέτει μια βεράντα με θέα στη θάλασσα. Το λόμπι μπαρ επίσης προσφέρει εκπληκτική θέα στην ακτή, καθώς και ένα τζάκι για τους κρύους μήνες.

Πληροφορίες Δωματίου

Κάθε δωμάτιο έχει βεράντα με πανοραμική θέα.


Πληροφορίες Περιοχής

Η μικρή, μοντέρνα πόλη της Ερέτριας είναι χτισμένη κατά μήκος των δυτικών ακτών της Εύβοιας. Διαθέτει ένα φυσικό λιμάνι και κυριαρχείται από το κατάφυτο Νησί των Ονείρων, μια δημοφιλή τουριστική περιοχή. Το Νησί των Ονείρων συνδέεται με την πόλη με μια γραφική γέφυρα. 

Κατά την διαμονή σας μπορείτε να επισκεφθείτε το αρχαίο θέατρο, το Αρχαιολογικό Μουσείο της Ερέτριας, τους αρχαίους ναούς του Διονύσου, της Δήμητρας και του Απόλλων του Δαφνοφόρου, καθώς και τον αρχαίο Θόλο και το Μακεδονικό Τάφο. 

Αποστάσεις: 
Χαλκίδα: 19 χλμ 
Αθήνα: 50 χλμ. (μέσω της Σκάλας Ωρωπού - με το φέριμποτ Erteria)

Posted by Unknown on 5:20 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

Recently Added

Δημοφιλή