|

Γεφύρι της Πλάκας Hotel Μονολίθι Ιωαννίνων



Το Γεφύρι της Πλάκας


Σε μιά περιοχή που οι μόνες ανθρώπινες παρεμβάσεις που επετράπησαν ήταν αυτές των τοπικών ευεργετών (ταξιδιώτες, έμποροι και τσέλιγκες) που πέτυχαν να ενώσουν τις δύο Περιφέρειες με τα πέτρινα γεφύρια, της Πλάκας και του Τσιμπόβου, έχει αναπτυχθεί ένας ενιαίος χώρος εναλλακτικής περιήγησης και διαβίωσης.

Η περιοχή, τα Τζουμερκοχώρια Ανατολικά του Αράχθου, τα Κατσανωχώρια προς τα Γιάννενα, τα βλαχοχώρια βορειότερα και τα χωριά του Ξηροβουνίου Δυτικά είναι σήμερα ότι ήταν οι Κυκλάδες την δεκαετία του 1960. Αγνός τόπος προσκυνήματος.
Σε αυτό το χώρο σας καλούμε να συναντηθούμε ο καθένας με τα Δώρα του. Εμείς έχουμε να σας προσφέρουμε μία ξεχωριστή εμπειρία, να περπατήσετε στα μονοπάτια και στις όχθες του Αράχθου, να επισκευτείτε τα γύρω Μοναστήρια ή να κάνετε σπορ και να κατεβείτε το ποτάμι με ράφτινγκ, να γευτείτε τους καρπούς της ηπειρωτικής γης, να φάτε οικολογικά προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς, να δοκιμάσετε το τοπικό τσίπουρο με την ξεχωριστή ευωδιά της ζαμπέλας, να βιώσετε την ιδιαίτερη φιλοξενία αγαθών ανθρώπων.

Εσάς σας περιμένουμε με ότι έχετε. Ακόμη και με "άδεια χέρια", γιατί σε μας θα βρείτε τα πάντα. Και έτσι με ελεύθερα τα χέρια μπορείτε να τα κάνετε "σκιάστρο" στο μέτωπο. Να αγναντέψετε μακρυά την... Απειρη χώρα. Να σφίξετε στην αγκαλιά σας όποια και όποιον αγαπάτε.

Posted by Unknown on 2:07 μ.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

Recently Added

Δημοφιλή