|

Ξενοδοχείο Τελωνείο Μονολίθι Ιωαννίνων





Από τους καλύτερους προορισμούς χειμώνα ή καλοκαίρι είναι η περιοχή των Τζουμέρκων στην Ήπειρο, μία πανέμορφη ορεινή περιοχή στο ΒΔ άκρο της Ελλάδας, που ο φυσικός της πλούτος και η πολιτιστική της κληρονομιά δεν έχουν αλλοτριωθεί από την αλόγιστη και καταστροφική ανθρώπινη παρέμβαση, την εκβιομηχάνιση και τη λανθασμένη τουριστική αξιοποίηση.

Στην κεντρική Πίνδο ανάμεσα στους ποταμούς Άραχθος και Ασπροπόταμος, υψώνονται επιβλητικά τα όρη των Τζουμέρκων ή αλλιώς Αθαμανικά όρη, με κορυφές που ξεπερνούν τα 2.000μ.

Τα Τζουμερκοχώρια είναι ένα σύμπλεγμα από 47 χωριά, χτισμένα μέσα στην παρθένα φύση της Ηπείρου. Πυκνά παρθένα δάση και τρεχούμενα νερά θα συνεπάρουν τους επισκέπτες, μεταφέροντας τους σε μια αλλοτινή εποχή.

Η περιοχή προσφέρεται για αξέχαστες διακοπές όλο το χρόνο και προσκαλεί τους ανθρώπους όλων των ηλικιών να γνωρίσουν την υπέροχη ομορφιά της και τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων του ...
Είναι ιδανική για όσους αναζητούν την περιπέτεια και προσφέρει ευκαιρίες για όλων των ειδών τα σπορ: ορειβασία, πεζοπορία, ποδηλασία και ιππασία σε μαγευτικά τοπία, αλεξίπτωτο πλαγιάς, ράφτιγκ και άλλα...
Εδώ με πανοραμική θέα στο ποτάμι, ονειρευτήκαμε και δημιουργήσαμε το ξενοδοχείο "Τελωνείο", με γούστο και μεράκι, σκεπτόμενοι πάνω απ' όλα την προσωπική σας άνεση και πολυτέλεια.

Κύριο μέλημά μας είναι η άψογη εξυπηρέτησή σας και για αυτό μπορούμε να σας εγγυηθούμε μια αξέχαστη διαμονή. Το ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον που θα συνατήσετε, θα σας συνεπάρει!
Καλωσορίσατε στο ξενοδοχείο μας ...

Posted by Unknown on 2:14 μ.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

Recently Added

Δημοφιλή