|

Παππάς Hotel Λουτράκι



Το ξενοδοχείο Pappas εκφράζει την Ελληνική Φιλοξενία για περισσότερα από 35 χρόνια, αντιπροσωπεύοντας την ευγένεια, την κομψότητα, την υψηλή αισθητική και την άψογη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Βρίσκεται σε απόσταση μόλις 2 χλμ. από την πόλη του Λουτρακίου και αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση διακοπών, για εκείνους που επιθυμούν να είναι κοντά στις δραστηριότητες της πόλης αλλά και να απολαμβάνουν την ηρεμία και τις προτάσεις αναψυχής, στο άψογα οργανωμένο συγκρότημα του ξενοδοχείου Pappas.



Ένα ιδιαίτερα προσεγμένο, κομψό και πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο 3 αστέρων, χτισμένο πάνω στη μαγευτική παραλία του κοσμοπολίτικου Λουτρακίου… Το ξενοδοχείο Pappas, πλαισιωμένο από θαυμάσιους, περιποιημένους κήπους, διαθέτει 100 δωμάτια με θέα τη μαγευτική θάλασσα και το βουνό.

Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης εστιατόριο, ταβέρνα, πισίνα, beach bar, lobby bar, disco bar, souvenirs, παιδική χαρά, central safety box και άνετο parking.

Posted by Unknown on 2:19 μ.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

Recently Added

Δημοφιλή